SLP-Lämpöpuusta

Ikiaikainen keksintö

Lämpöpuun käytön juuret ovat syvällä pohjolassa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vaeltavat nomadit eivät juuri tehneet puisia rakennuksia, vaan pystyttivät teltat sinne, minne sattuivat asettumaan. Haaste telttojen tukevassa kiinnittämisessä oli tukipuiden lahoaminen. Kokemuksen myötä nomadit olivat oppineet, että tuli muuttaa puun rakennetta ja he alkoivatkin käsitellä telttojen tukipuita nuotiossa saadakseen niistä kestävämpiä. Tässä alkukantaisessa oivalluksessa on ollut totuuden siemen, josta on kehitetty nykyinen tarkka ja tekninen puun lämpökäsittelyprosessi.

SLP – Suomen Lämpöpuu

Suomen Lämpöpuu Oy (SLP) valmistaa lämpökäsiteltyä puuta moninaisiin rakentamisen ratkaisuihin. SLP on perustettu vuonna 1999. SLP on ollut kehittämässä puun lämpökäsittelyprosessia ja on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka on lämpökäsitellyt puuta teollisessa mittakaavassa. Nykyään päätuoteryhmämme ovat ulko- ja terassirakentamisen sekä sisärakentamisen tuotteet. Yli 90 % tuotannostamme menee vientiin eri puolille maailmaa.

Ympäristöystävällisyys ja luonnollisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Lämpökäsitelty puu on erittäin luonnonmukainen tuote, valmistuksessa ei käytetä lainkaan kemikaaleja, ainoastaan vesihöyryä ja korkeaa lämpötilaa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua ja luksusta. Tavoitteenamme on kuunnella asiakkaan toiveita ja tarpeita omat tavoitteemme huomioon ottaen.