Yritysinfo

Edelläkävijä

Suomen Lämpöpuu – SLP Oy on yksi edelläkävijä maailmassa lämpökäsiteltyjen puutuotteiden valmistuksessa. SLP:n on perustanut ryhmä paikallisia yrittäjiä vuonna 1999. SLP kuuluu Kansainvälisen Lämpöpuuyhdistyksen perustajajäseniin. Nykyään SLP on Thermory AS:n tytäryhtiö. Kokemuksen myötä osaamisemme on hioutunut laadukkaan lämpöpuun valmistamiseksi.

Päätuoteryhmämme ovat ulkoverhous ja terassirakentaminen. Vuosittainen lämpökäsittelykapasiteettimme on 20 000 m3 ja höyläyskapasiteetti on 50 000 m3. Yli 90 % tuotannostamme menee vientiin. Toimitamme lämpökäsiteltyä puuta eri puolille Eurooppaa ja myös muille mantereille.

SLP:n arvot:

  • asiakas ensin
  • luottamus
  • jatkuva parantaminen
  • onnistumisten huomioiminen
  • joustavuus ja ennakkoluulottomuus
  • pohjalaisuus ja kansainvälisyys
  • ympäristöystävällisyys ja luonnollisuus

SLP:n tärkeimpiä arvoja on kuunnella asiakkaan mielipiteitä, toiveita ja ajatuksia herkällä korvalla. Haluamme reagoida asiakkaan toiveisiin mahdollisimman ripeästi, tavoitteenamme on pitää asiakassuhde läheisenä. Asiakkaiden, sidosryhmien ja ympäröivän yhteiskunnan tulee voida luottaa vastuullisuuteen toiminnassamme. Haluamme olla joustavia ja toimia yhteistyössä asiakkaan kanssa heidän tarpeensa täyttäen omia tavoitteitamme unohtamatta. Tavoitteenamme on erityisesti jatkuva parantaminen, toimintaamme ohjaa halu uudistua ja kehittyä.

Strategia ja juuret

SLP:n toiminta pohjautuu yrityksen strategiaan ja arvoihin. Arvoissa olemme määritelleet ne asiat, joita pidämme tärkeinä toimintaamme ohjaavina asioina ja joihin haluamme toimintamme pohjata. Strategian avulla pidämme huolen tavoitteiden saavuttamisesta. Arvomme perustuvat yrityksen pohjalaisiin juuriin ja kansainväliseen toimintaympäristöön. Arvoissamme keskeisessä roolissa on asiakas ja hänen tarpeensa. Meille on tärkeää toimia joustavasti ja ennakkoluulottomasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Haluamme olla luotettava kumppani niin asiakkaiden kuin sidosryhmienkin silmissä.

Jatkuva parantaminen

Sisäisessä toiminnassamme pyrimme jatkuvaan parantamiseen ja onnistumisten huomioimiseen. Uskomme positiivisuuden kierteeseen ja haluamme iloita onnistuneesta työstä ja tyytyväisistä asiakkaista. Haluamme pitää vuorovaikutuksen avoimena niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tavoitteenamme on pyrkiä jatkuvaan parantamiseen niin asiakastyytyväisyyden, laadun, tehokkuuden, tuotantoprosessien, uusien ratkaisujen, henkilökohtaisten taitojen kuin taloudellisen tuloksenkin osalta. Meillä on paitsi valmius, myös halu kehittyä ja uudistua. Haluamme myös tulevaisuudessa olla lämpöpuun valmistamisen huipulla.

Teuvan Yrittäjät ry valitsi Suomen Lämpöpuun vuoden yrityksesi vuonna 2014.

vy_teuva_2014_netti_468x60px

Erikoistuminen

Strategiamme mukaisesti haluamme keskittyä tuotevalikoimassamme muutamiin tuotteisiin, jotka osaamme tehdä hyvin. Uskomme näiden tuotteiden olevan myös asiakkaillemme hyödyllisiä. Haluamme keskittää osaamisemme hyviin tuotteisiin. Tämän strategian mukaisesti koemme pystyvämme erottumaan kilpailijoistamme: tarjoamme suppean, mutta sitäkin laadukkaamman tuotevalikoiman. Pienessä yrityksessä pystymme myös palvelemaan asiakkaita ketterästi ja nopeasti. Tavoitteenamme on molemminpuolinen luottamus ja hyvä vuorovaikutussuhde. Haluamme palvella asiakkaitamme tehokkaasti.

Haluamme myös erikoistua ja parantaa osaamista muutaman ydintuotteen osalta. Haluamme keskittyä muutamaan hyvään tuotteeseen ja tehdä ne niin hyvin kuin mahdollista. Tavoitteenamme on jatkuva parantaminen ja valmistusprosessin optimointi.

                  

SLP:n toiminnalle myönnetyt laatusertifikaatit: ISO9001&14001, PEFC ja Thermowood.

SLP on Thermory AS:n tytäryhtiö

Nykyään SLP kuuluu Thermory AS-yhtiöön. Thermory AS:lla on tuotantoyksiköt Virossa Harjumaalla ja Tartumaalla sekä Suomessa Teuvalla. Lisäksi yrityksellä on sahat Virossa ja Valko-Venäjällä sekä tytäryritys Yhdysvalloissa. Thermorylla on 500 työntekijää.

Lehdistötiedote – Thermory fuusio

Press release – Thermory merger

EU’s General Data Protection Regulation – EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Me SLP:llä haluamme huolehtia asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yksityisyydestä ja noudatamme tietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tallennamme Asiakas- ja toimittajarekisteriimme sekä Markkinointirekisteriimme vain sopimusvelvoitteidemme, yhteistyösuhteidemme ja viestintämme hoitamiseksi välttämättömät tiedot yhteyshenkilöistä. Lisätietoja saat verkkosivuiltamme löytyvistä tietosuojaselosteista. Mikäli yhteystietoihinne tulee muutoksia, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan niistä yhteyshenkilöllenne SLP:llä viipymättä. Lisätietoja tietosuojan toteuttamisesta Suomen Lämpöpuu Oy:ssä antaa Kehityspäällikkö Milka Pääkkönen, milka.paakkonen(a)suomenlampopuu.com.

SLP tietosuojaseloste Markkinointirekisteri

SLP tietosuojaseloste Asiakas- ja toimittajarekisteri